Кус-кус із чахохбілі
637
інгредієнти:
- Вода 1 скл.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Кус-кус 1 скл.
- Крила курячі 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Кетчуп 100 г
- Часник 3 зуб.
- Перець червоний гіркий
- Прянощі
- Зелень
Кус-кус приготувати, як написано на упаковці: склянку води закип'ятити з ложкою олії, посолити, всипати склянку крупи, дати постояти кілька хвилин.
Чахохбілі - курячі крильця обсмажити на сухій сковороді, додати чотири смажені цибулини, кетчуп, гострий перець, прянощі, трохи води, часник і в кінці - зелень.
Купить консервы: консервация овощей.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты и советы
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт торта медовикаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі