Кус-кус
- Крупа пшенична 500 г
- М´ясо (з кісткою, баранина або яловичина) 1.5 кг
- Овочі (помідор, цибуля порей, кабачок, гарбуз, морква) 2 кг
- Спеції (шафран, перець солодкий) 1 ст.л.
- Зелень (кінза, петрушка) 2 пуч.
- Олія рослинна 100 мл
Овочі почистити, порізати великими шматками. М'ясо помістити в нижню частину, залити водою і варити 40 хв.
Для приготування кус-кус використовують спеціальну 2-ярусну посудину з кришкою, накшталт пароварки. У нижній частині вариться м'ясо з овочами, а над ним розташована крупа, яка вбирає пар.
Крупу висипати в миску і зволожити, наливаючи воду в долоню і обминаючи крупу. Додати таким же чином олію, продовжуючи обминати крупу. Зволожену крупу помістити на сітку кускусниці і накрити кришкою. Готується крупа протягом години, кожні 15 хв її знімати з пари і продовжувати зволожувати водою. У готовому вигляді крупа м'яка і розсипчаста. За 20 хв до готовності м'яса закласти порізані овочі, зелень, спеції і варити на слабкому вогні.
Подавати кус-кус у глибокій тарілці, уклавши гіркою, зверху укласти варене м'ясо і овочі.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Пирог из тыквыПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов на англ. языке recepti.biz.ua
recepti.biz перепела жареные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter