Курятина по-селянськи
- Грудка куряча 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кабачок 2 шт.
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Помідори консервовані 400 г
Курячі грудки промити, обсушити, натерти сіллю і перцем.
У жароміцній формі розігріти олію, обсмажити грудки до рум'яної скоринки з двох сторін. Вийняти із форми.
На цій олії обсмажити порізану дрібно цибулю і подрібнений часник. Додати порізані кружечками кабачки і перець, порізаний соломкою.
Тушкувати, періодично помішуючи 10 хвилин.
Додати очищені від шкірки й порізані помідори, томатну пасту, базилік, приправити.
Покласти у соус грудки і довести до кипіння.
Потім поставити в розігріту до 180 градусів духовку і тушкувати там 20 хвилин, доки грудки не будуть готові, а соус не загусне.
Подавати з картоплею в мундирі.
www.recepti.biz.ua салат рецепт сердце перепелиные яйца огурцы лук
Торт В Мультиварке Рецепты: выпечка на новый год с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Танцы-повторялки для детей - рецепты рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Пирог бисквитный с тыквойРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Закупка рецепты - праздничные закуски на новый год.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter