Курячо-рисово-овочева вечеря
- Стегно куряче 2 шт.
- Рис 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Суміш овочева (заморожена, цвітна капуста, стручкова квасоля і зелений горошок) 300 г
- Кукурудза (консервована) 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Зелень (кріп і петрушка)
Склянку води довести до кипіння. Промити рис і відварити майже до готовності, він повинен бути зовсім трохи твердуватим. Відкинути рис на дуршлак. Обрізати м'ясо із 2 стегенець. Тушкувати у склянці води хвилин 15-20 на невеликому вогні.
Очистити і дрібно нарізати цибулину. Обсмажити до золотистого кольору.
Очистити морквину, нарізати або натерти соломкою, відправити у сковороду до цибулі і обсмажити хвилинку.
Додати до курячого м'яса відварений рис, цибулю із морквою, цвітну капусту, стручкову квасолю і зелений горошок. Тушкувати хвилин 5-6, періодично помішуючи.
Додати кукурудзу, дрібно порізану зелень і часник, сіль, перемішати. Дати постояти під закритою кришкою хвилин 10.
Поможем выйти замуж в Германию: салат коктейль рецепты с фото. Рецепты с фото.
Очень вкусные закуски - рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Как приготовить летний салат: рецепт салата вкуснятина. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter