Курячо-рисово-овочева вечеря

ДРУГІ СТРАВИ
726 Курячо-рисово-овочева вечеря
Фото - Курячо-рисово-овочева вечеря
інгредієнти:
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Рис 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Суміш овочева (заморожена, цвітна капуста, стручкова квасоля і зелений горошок) 300 г
  • Кукурудза (консервована) 3 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Зелень (кріп і петрушка)

Курячо-рисово-овочевої вечерю інгредієнти Склянку води довести до кипіння. Промити рис і відварити майже до готовності, він повинен бути зовсім трохи твердуватим. Відкинути рис на дуршлак. Обрізати м'ясо із 2 стегенець. Тушкувати у склянці води хвилин 15-20 на невеликому вогні.

Курячо-рисово-овочевої вечеря Очистити і дрібно нарізати цибулину. Обсмажити до золотистого кольору.

фото курячо-рисово-овочевої вечеря Очистити морквину, нарізати або натерти соломкою, відправити у сковороду до цибулі і обсмажити хвилинку.

Курячо-рисово-овочевої вечерю стегенце курячий Додати до курячого м'яса відварений рис, цибулю із морквою, цвітну капусту, стручкову квасолю і зелений горошок. Тушкувати хвилин 5-6, періодично помішуючи.

Курячо-рисово-овочевої вечерю Рис Додати кукурудзу, дрібно порізану зелень і часник, сіль, перемішати. Дати постояти під закритою кришкою хвилин 10.

Поможем выйти замуж в Германию: салат коктейль рецепты с фото. Рецепты с фото.

Очень вкусные закуски - рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.

Как приготовить летний салат: рецепт салата вкуснятина. Готовим со вкусом.

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы