Курячий "сендвіч" із пікантною начинкою
- Філе куряче 2 шт.
- Печериці 300 г
- Спеції (кріп, петрушка, базилік сушені, перець, сіль)
- Сметана 2 ст.л.
- Сир твердий 200 г
- Часник 3 зуб.
- Майонез
- Олія рослинна
Обсмажити гриби, заправити сметаною, протушкувати.
Кожне філе розрізати на 2 частини уздовж і на 2 упоперек. Відбити. Посолити, поперчити.
Половину сиру натерти на дрібній тертці.
Змішати гриби, тертий сир, додати 3 зубчики часнику і трави. Перемішати. Це буде начинка.
На половинку філе викласти начинку, накрити другою половинкою філе. Закріпити краї зубочисткою. Змастити майонезом. Таким чином отримали 4 "сендвіча".
Викласти "сендвічі" на змащений олією лист і випікати при температурі 200 градусів 25 хвилин.
Другу частину сиру натерти на крупній тертці. Посипати готові сендвічі і випікати ще 5-7 хвилин.
Посипати зеленню і подати до столу.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.
Рецепты тортов без выпечки с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips: французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Готовим со вкусом: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Салаты рецепты цезарь с Курицей http://recepti.biz.ua
Купить Белые грибы, цены: салат с белыми грибами.
Лимонник тортЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Рецепт приготовления салат мимоза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter