Курячий вальс
638
інгредієнти:
- Курча 1.2 кг
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Орегано сушений
- Соус соєвий 1 ст.л.
Приготувати маринад із суміші соєвого соусу, олії, соку половини лимона, дрібно нарізаної зелені, дрібно посіченого 1 зубчика часнику, чорного меленого перцю і солі.
Обмазати маринадом курча.
Залишений часник нарізати уздовж на пластинки.
Лимон нарізати напівкружечками і викласти на курча.
Залишити маринуватися на 1-2 години.
Жароміцну форму застелити папером для випічки (у два шари). Викласти курча і запікати 40-50 хвилин у духовій шафі. Прі запіканні періодично поливати соком, що утворився.
Рецепты с малиной: рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
CAKE-BAR: крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Пирог со шпинатом рецепт тестаРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі