Курячий цимес із морквою та чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
871 Курячий цимес із морквою та чорносливом
Фото - Курячий цимес із морквою та чорносливом
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Морква 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Бульйон (вода) 1.5 скл.
  • Чорнослив (без кісточок) 0.5 скл.
  • Мед 4 ст.л.
  • Спеції (сіль, чорний перець)

Курячий цимес з морквою і чорносливом інгредієнтиМоркву очистити і нарізати на невеликі шматочки.

Цибулю очистити і тонко нарізати.

Філе курки нарізати смужками.

Курячий цимес з морквою і чорносливом У сковороді або у каструлі розігріти олію і додати м'ясо.

Курку посипати сіллю і перцем.

фото Курячий цимес з морквою і чорносливом Обсмажити курку з обох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо на тарілку.

Покласти у сковороду цибулю.

Курячий цимес з морквою і чорносливом Філе курінoe Обсмажити цибулю до м'якості, 5-7 хвилин.

Потім додати у сковороду моркву і обсмажити ще хвилин 5 або доки морква не підрум'яниться.

Курячий цимес з морквою і чорносливом Морква Повернути у сковороду м'ясо, додати мед, посипати куркумою, чорносливом.

Курячий цимес з морквою і чорносливом Цибуля ріпчастаВлити бульйон. 

Добре розмішати і довести до кипіння.

Курячий цимес з морквою і чорносливом Маслорастітельное Розігріти духовку до 180°C.

Накрити сковорідку кришкою і поставити у розігріту духовку. Тушкувати до готовності м'яса - 30-40 хвилин для курки на кістці, 20-25 хвилин для подрібненого курячого філе.

На гарнір гречка.

салаты с балыком

Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.

Салат с капустой брокколи и луком www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат белочка рецепт.

Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter