Курячий цимес із морквою та чорносливом
- Філе куряче 500 г
- Морква 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Бульйон (вода) 1.5 скл.
- Чорнослив (без кісточок) 0.5 скл.
- Мед 4 ст.л.
- Спеції (сіль, чорний перець)
Моркву очистити і нарізати на невеликі шматочки.
Цибулю очистити і тонко нарізати.
Філе курки нарізати смужками.
У сковороді або у каструлі розігріти олію і додати м'ясо.
Курку посипати сіллю і перцем.
Обсмажити курку з обох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо на тарілку.
Покласти у сковороду цибулю.
Обсмажити цибулю до м'якості, 5-7 хвилин.
Потім додати у сковороду моркву і обсмажити ще хвилин 5 або доки морква не підрум'яниться.
Повернути у сковороду м'ясо, додати мед, посипати куркумою, чорносливом.
Влити бульйон.
Добре розмішати і довести до кипіння.
Розігріти духовку до 180°C.
Накрити сковорідку кришкою і поставити у розігріту духовку. Тушкувати до готовності м'яса - 30-40 хвилин для курки на кістці, 20-25 хвилин для подрібненого курячого філе.
На гарнір гречка.
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
Салат с капустой брокколи и луком www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат белочка рецепт.
Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter