Курячий "Штрудель" із овочами
- Тісто (дріжджове) 300 г
- Грудка куряча 400 г
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сік лимонний 0.5 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Кабачок 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Гриби (свіжі, печериці) 6 шт.
- Приправа (універсальна)
- Сир твeрдий 50 г
- Спеції
Курячі грудки відбити і замаринувати у гірчичному соусі + спеції + лимонний сік.
Підготувати овочі (кабачок, перець, гриби нарізати дрібним кубиком), заправити сметаною і приправою.
Тісто розділити на 3 частини і розгорнути у пласти.
На кожен шар тіста викласти підготовлену грудку і шар начинки.
Згорнути у рулет (разом із тістом), защипати краї, щоб овочевий соус не витік зі "штруделя".
Накрити фольгою і поставити у духову шафу (розігріти заздалегідь до 200 градусів) на 40 хвилин.
Зняти фольгу, посипати рулети сиром і залишити ще на 30 хвилин (280 градусів) у духовці (доки не зарум'яниться сир).
Рецепты к Великому ПостуРецепты на любой вкус и день. Рецепты постных блюд
recepti.biz.ua праздничные рецепты салатов и блюд
Рецепт приготавления торт наполеон. Крем для торта наполеон рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter