Курячий шніцель у горіховій паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
909 Курячий шніцель у горіховій паніровці
Курячий шніцель у горіховій паніровці
інгредієнти:
  • Курка (філе)
  • Лимон
  • Мед
  • Перець чилі (або соус Табаско)
  • Горіхи волоські
  • Крупа манна
  • Яйце

Філе розрізаємо на тонкі скибки, злегка відбиваємо.  .

Готуємо маринад: у мисочку видавлюємо лимонний сік, кладемо дрібно нарізаний перчик чилі або  Табаско, додаємо мед і розмішуємо до його розчинення. Маринад виливаємо на курятину, перевертаємо шматочки, щоб маринад рівномірно покрив м´ясо.  .

Маринад цей чудовий!. М´ясо швидко маринується і завжди виходить соковитим!. Можна в ньому і свининку маринувати, однак для курятини він підходить краще.

Горіхи трохи підсушити і подрібнити у блендері. Викласти на тарілку і перемішати з невеликою кількістю манної крупи. Це панірування.

Курячі філе вмочити в збите яйце і обваляти в паніровці. Швидко обсмажити.

Как приготовить вкусный шашлык - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.

Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Маковый торт-пирог www.recepti.biz.ua

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт домашний майонез.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter