Курячий шніцель у горіховій паніровці
- Курка (філе)
- Лимон
- Мед
- Перець чилі (або соус Табаско)
- Горіхи волоські
- Крупа манна
- Яйце
Філе розрізаємо на тонкі скибки, злегка відбиваємо. .
Готуємо маринад: у мисочку видавлюємо лимонний сік, кладемо дрібно нарізаний перчик чилі або Табаско, додаємо мед і розмішуємо до його розчинення. Маринад виливаємо на курятину, перевертаємо шматочки, щоб маринад рівномірно покрив м´ясо. .
Маринад цей чудовий!. М´ясо швидко маринується і завжди виходить соковитим!. Можна в ньому і свининку маринувати, однак для курятини він підходить краще.
Горіхи трохи підсушити і подрібнити у блендері. Викласти на тарілку і перемішати з невеликою кількістю манної крупи. Це панірування.
Курячі філе вмочити в збите яйце і обваляти в паніровці. Швидко обсмажити.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Маковый торт-пирог www.recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter