Курячий шашличок із кленовим соусом
- Філе куряче 400 г
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Сироп кленовий 2 ст.л.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Вода
Куряче філе нарізати на смужки.
Для маринаду змішати оцет, соєвий соус, кленовий сироп.
Залити філе маринадом, накрити кришкою і залишити на ніч у холодильнику.
Промариноване м'ясо нанизати на дерев'яні шпажки. На деко налити 1-2 склянки води, на краї покласти "шампури" із м'ясом.
Готувати у духовці 20-30 хвилин.
Приготувати соус.
Підсмажити борошно до золотистого кольору на розігрітій сковороді, постійно помішуючи.
Додати 2 столові ложки води. Помішувати, щоб не було грудок.
Потім додати залишений маринад. Дати закипіти і вимкнути. Соус готовий.
Дістати з духовки готові "шашлички". Викласти на тарілку, подавати із соусом та гарніром.
Как приготовить вкусный шашлык: салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
Мультиварки для выпечки: новогодние блюда рецепты с фото. Блюда с рецептами.
Готовим со вкусом: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт закуски рафаэлло.
Польская кухня Оля. Польские кухни в санкт петербурге.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter