Курячий рулет із грибами
- Курка 1 шт.
- Гриби (печериці) 200 г
- Цибуля порей (біла частина) 1 шт.
- Сир 75 г
- Сіль
- Олія рослинна 30 мл
- Сметана 100 г
Курку звільнити від кісток, зробивши розріз на спинці і поступово відокремлюючи ножем кістки від м'яса, підрізаючи суглоби.
Крильця відрізати. Отримане філе посолити.
Гриби вимити, порізати. Порізати білу частину цибулі порею.
На сковорідці підсмажити цибулю 1 хвилину, додати гриби, смажити, помішуючи хвилин 7, додати сметану, ще хвилин 5 смажити, потім трохи остудити.
Викласти грибну масу на куряче філе. Покрити зверху пластинками сиру.
Скрутити в рулет, сколоти зубочистками.
Посолити рулет, закласти його у рукав для запікання і поставити в духовку запікатися на 50-60 хвилин при температурі 200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Рецепты всевозможных диет. Статьи о рыбах
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Стол! Жми: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter