Курячий плов
- Курка (філе) 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 1.5 скл.
- Бульйон (курячий) 3 скл.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Зира
- Барбарис
- Соєвий соус
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Жир (олія)
Філе нарізати кубиками. Обсмажити у розігрітому жирі з усіх боків до золотистої скоринки.
Обсмажені шматки покласти у казанок і залити бульйоном. Посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.
Нашаткувати цибулину і спасерувати у жирі із томатною пастою.
Моркву натерти на крупній тертці. У киплячий бульйон із куркою додати спасеровані цибулю та моркву. Закип'ятити і засипати рис. Додати приправи, зіру, барбарис, перемішати, накрити кришкою і варити на слабкому вогні доки рис не вбере всю рідину (приблизно 20 хвилин).
Коли буде готовий, додати соєвий соус і перемішати.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Мясные салаты рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Куриные отбивные с помидорамиотбивная куриная
Мультиварка Philips: первые блюда рецепт с фото.
Готовим со вкусом: приготовление пасты в мультиварке.
Мультиварка Philips: рецепт пампушек с фото. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter