Курячий "Пеньок"

ДРУГІ СТРАВИ
607 Курячий "Пеньок"
Фото - Курячий
інгредієнти:
  • Багет 1 шт.
  • Філе куряче 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Печериці 6 шт.
  • Вершки (20%) 5 ст.л.
  • Помідор 1 шт.
  • Сир 100 г
  • Сметана 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Масло вершкове
  • Спеції (кмин, базилік, петрушка, майоран) 0.5 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Курячий Куряче філе подрібнити можна на м'ясорубці або дрібно нарізати.

Курячий Очищену ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.

фото Курячий

Курячий Батон розрізати упоперек на кілька частин по 5 сантиметрів. Видалити акуратно м'якуш за допомогою гострого ножа.

Курячий Курячий фарш змішати з обсмаженою цибулею, додати спеції, часник, сіль, перемішати і нафарширувати батон цією сумішшю.

Курячий Печериці очистити від шкірки, нарізати тоненько.

Курячий Обсмажити на рослинній олії та вершковому маслі до золотистого кольору, додати вершки, трохи солі і трохи протушкувати.

Курячий Пеньочки полити грибним соусом.

Курячий Нарізати помідор, викласти на гриби і полити сметаною.

Курячий Натерти сир на тертці і посипати зверху.

Запікати у духовці при 200-220°С 25-30 хвилин.

 

Рецепт Украинского борща с галушками. Классический рецепт Украинского борща.

Рецепты приготовления блюд - рецепты первых блюд с фото.

Рождество рецепт. Кулинарные рецепты Рождества.

Рецепты для ужина - французская кухня рецепты.

Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт салат морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.

Рецепты вкусных салатовКулинарные рецепты

Рецепты тортов на любой вкус - рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.