Курячий "Пеньок"
- Багет 1 шт.
- Філе куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Печериці 6 шт.
- Вершки (20%) 5 ст.л.
- Помідор 1 шт.
- Сир 100 г
- Сметана 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Спеції (кмин, базилік, петрушка, майоран) 0.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Куряче філе подрібнити можна на м'ясорубці або дрібно нарізати.
Очищену ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.
Батон розрізати упоперек на кілька частин по 5 сантиметрів. Видалити акуратно м'якуш за допомогою гострого ножа.
Курячий фарш змішати з обсмаженою цибулею, додати спеції, часник, сіль, перемішати і нафарширувати батон цією сумішшю.
Печериці очистити від шкірки, нарізати тоненько.
Обсмажити на рослинній олії та вершковому маслі до золотистого кольору, додати вершки, трохи солі і трохи протушкувати.
Пеньочки полити грибним соусом.
Нарізати помідор, викласти на гриби і полити сметаною.
Натерти сир на тертці і посипати зверху.
Запікати у духовці при 200-220°С 25-30 хвилин.
Рецепт Украинского борща с галушками. Классический рецепт Украинского борща.
Рецепты приготовления блюд - рецепты первых блюд с фото.
Рождество рецепт. Кулинарные рецепты Рождества.
Рецепты для ужина - французская кухня рецепты.
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Рецепты вкусных салатовКулинарные рецепты
Рецепты тортов на любой вкус - рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter