Курячий кошик із грибами
 
		
				
				
				
				
		
- Фарш курячий 500 г
- Гриби (заморожені варені) 300 г
- Капуста цвітна 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Вершки (10-15%) 3 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Хліб білий (черствий)
- Зелень
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник
- Перець чорний
- Приправа (для курки)
 Цибулю очистити і нарізати дуже дрібно.
 Цибулю очистити і нарізати дуже дрібно.
 Дві скибки хліба наламати на шматочки і залити вершками.
Дві скибки хліба наламати на шматочки і залити вершками.
 Одну половину цибулі обсмажити в олії до золотистого кольору і додати до фаршу.
 Одну половину цибулі обсмажити в олії до золотистого кольору і додати до фаршу.
 До фаршу додати віджатий хліб, сіль, перець, часник і приправу для курки. Фарш треба ретельно перемішати до однорідного стану і прибрати на холод на 30 хвилин.
 До фаршу додати віджатий хліб, сіль, перець, часник і приправу для курки. Фарш треба ретельно перемішати до однорідного стану і прибрати на холод на 30 хвилин.
 Цвітну капусту відварити до напівготовності.
 Цвітну капусту відварити до напівготовності.
 Гриби розморозити, дрібно нарізати і обсмажити із рештою цибулі до випаровування рідини і легкої рум'яності. Посолити і поперчити.
 Гриби розморозити, дрібно нарізати і обсмажити із рештою цибулі до випаровування рідини і легкої рум'яності. Посолити і поперчити.
 До остиглих грибів додати капусту, розділену на маленькі шматочки, і трохи тертого сиру. Начинку перемішати.
 До остиглих грибів додати капусту, розділену на маленькі шматочки, і трохи тертого сиру. Начинку перемішати.
 Шматки фольги скласти учетверо і вистелити ними чайні чашки. Щільно притиснути фольгу, краї загнути вниз. Злегка змастити усередині олією.
 Шматки фольги скласти учетверо і вистелити ними чайні чашки. Щільно притиснути фольгу, краї загнути вниз. Злегка змастити усередині олією.
 Фарш розділити на 4 частини. Скачати кульки. Розпластати фарш по дну і стінкам чашок. Акуратно вийняти формочки із чашок і встановити у форму або на деко.
 Фарш розділити на 4 частини. Скачати кульки. Розпластати фарш по дну і стінкам чашок. Акуратно вийняти формочки із чашок і встановити у форму або на деко.
 Розкласти начинку.
 Розкласти начинку.
 Вершки, у яких був замочений хліб, процідити. Додати яйце, сметану і маленьку щіпку солі. Збити.
 Вершки, у яких був замочений хліб, процідити. Додати яйце, сметану і маленьку щіпку солі. Збити.
 Додати залишений сир і перемішати.
 Додати залишений сир і перемішати.
 Залити яєчно-вершкову суміш у кошики і поставити деко у гарячу духовку.
 Залити яєчно-вершкову суміш у кошики і поставити деко у гарячу духовку.
 Запікати 20 хвилин при 200 градусах, потім температуру знизити до 160 градусів і продовжити запікання ще 10 хвилин.
 Запікати 20 хвилин при 200 градусах, потім температуру знизити до 160 градусів і продовжити запікання ще 10 хвилин.
 Готові "пеньочки" трохи остудити, обережно відокремити фольгу і подати із гарніром із картопляного пюре або рису.
 Готові "пеньочки" трохи остудити, обережно відокремити фольгу і подати із гарніром із картопляного пюре або рису. 
Закупка рецепты - холодные закуски рецепты. Рецепты закусок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

