Курячий гуляш із абрикосами
- Філе куряче 800 г
- Абрикоса (консервована) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино біле 0.75 скл.
- Часник 2 зуб.
- Борошно 1 ст.л.
- Сік томатний (соус) 3 ст.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Шафран 0.5 ч.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль, мелений чорний перець
- Цукор
Філе куряче нарізати на шматочки і обсмажити на олії.
Цибулю нарізати соломкою, злегка обсмажити.
Додати томатний сік, біле вино, корицю, перець, шафран, щіпку цукру і тушкувати 2-3 хвилини.
Скласти обсмажене куряче філе у глибокий сотейник, викласти на м'ясо цибулеву масу і тушкувати 30 хвилин.
Потім у сотейник із куркою додати лавровий лист, сіль, злегка обсмажене борошно, перемішати і тушкувати ще 10-15 хвилин.
Потім додати вичавлений часник, петрушку, перемішати, зверху викласти половинки абрикос, полити їх утвореним жиром і тушкувати ще 5 хвилин.
Крем с манкой для тортаЭфирные масла, кремы
Кулинарные рецепты вкусных салатов к свадебному столу тут
Все про изготовление сыра на дому - маскарпоне в домашних условиях. Купить наши продукты онлайн.
Праздничные рецепты: майонез домашний. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter