Курячий ескалоп із грибами, вином та естрагоном
- Грудка куряча (шніцель) 6 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Цибуля зелена 6 шт.
- Гриби (печериці + Портобелло) 400 г
- Часник 6 зуб.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Бульйон (курячий) 0.3 скл.
- Естрагон 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Нарізати, підготувати зелену цибулю, естрагон і часник.
Посолити і поперчити курку, обваляти у борошні.
Нагріти у сковороді олію, обсмажити котлети із двох сторін (приблизно по 2 хвилини із кожного боку). Вийняти м'ясо на тарілку і поставити у тепле місце (або просто закутати у рушник).
Додати у сковороду трохи олії, нагріти, потім покласти зелену цибулю. Пасерувати цибулю хвилини 2-3.
Додати гриби, часник і смажити протягом 5 хвилин.
Налити у сковороду вино і бульйон.
Додати естрагон і тушкувати гриби ще 3-4 хвилини.
Повернути у сковороду шніцель (разом із утвореним у тарілці соком).
Тушкувати протягом 2-3 хвилин і подати до столу.
Рецепты Для Мультиварки - французская кухня рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки: салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter