Курячий ескалоп із грибами, вином та естрагоном

ДРУГІ СТРАВИ
1006 Курячий ескалоп із грибами, вином та естрагоном
Фото - Курячий ескалоп із грибами, вином та естрагоном
інгредієнти:
  • Грудка куряча (шніцель) 6 шт.
  • Борошно 0.5 скл.
  • Олія рослинна
  • Цибуля зелена 6 шт.
  • Гриби (печериці + Портобелло) 400 г
  • Часник 6 зуб.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Бульйон (курячий) 0.3 скл.
  • Естрагон 2 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном інгредієнти Нарізати, підготувати зелену цибулю, естрагон і часник.

Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном

Посолити і поперчити курку, обваляти у борошні.

Нагріти у сковороді олію, обсмажити котлети із двох сторін (приблизно по 2 хвилини із кожного боку). Вийняти м'ясо на тарілку і поставити у тепле місце (або просто закутати у рушник).

фото Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном Додати у сковороду трохи олії, нагріти, потім покласти зелену цибулю. Пасерувати цибулю хвилини 2-3.

Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном Грудкакуріная Додати гриби, часник і смажити протягом 5 хвилин. 

 

 

 

Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном Борошно Налити у сковороду вино і бульйон.

Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном Маслорастітельное Додати естрагон і тушкувати гриби ще 3-4 хвилини.

Курячий ескалоп з грибами, вином і естрагоном Лукзелений Повернути у сковороду шніцель (разом із утвореним у тарілці соком).

Тушкувати протягом 2-3 хвилин і подати до столу.

Рецепты Для Мультиварки - французская кухня рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты Для Мультиварки: салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter