Курячі відбивні під моркв’яною шубкою

ДРУГІ СТРАВИ
626 Курячі відбивні під моркв’яною шубкою
Фото - Курячі відбивні під моркв’яною шубкою
інгредієнти:
  • Грудка куряча 6 шт.
  • Морква 1 скл.
  • Сир твердий 1 скл.
  • Горіхи (фундук) 0.33 скл.
  • Майонез 0.5 скл.
  • Сіль 0.25 ч.л.
  • Перець чорний 0.25 ч.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Ківі 4 шт.

Курячі відбивні під морквяної шубкою інгредієнти Курячі відбивні під морквяної шубкою

фото Курячі відбивні під морквяної шубкою Курячі грудки помити, обсушити, покласти у поліетиленовий пакет і відбити молоточком.

Посолити, поперчити.

Покласти підготовлені грудки у змащену олією форму, посипати зверху приправою.

Натерти на дрібній тeртці свіжу моркву (утрамбувати).

Натерти сир на середній тeртці.

Змішати в окремій посудині моркву, сир, подрібнені горіхи, майонез.

Ківі почистити і порізати кружечками.

Покласти ківі на м'ясо, зверху викласти моркв’яно-сирну суміш.

Запікати у попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин, потім вогонь збільшити до 250 градусів і запікати щe 7-10 хвилин.


Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячим мясом.

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter