Курячі відбивні під моркв’яною шубкою
673
інгредієнти:
- Грудка куряча 6 шт.
- Морква 1 скл.
- Сир твердий 1 скл.
- Горіхи (фундук) 0.33 скл.
- Майонез 0.5 скл.
- Сіль 0.25 ч.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Ківі 4 шт.
Курячі грудки помити, обсушити, покласти у поліетиленовий пакет і відбити молоточком.
Посолити, поперчити.
Покласти підготовлені грудки у змащену олією форму, посипати зверху приправою.
Натерти на дрібній тeртці свіжу моркву (утрамбувати).
Натерти сир на середній тeртці.
Змішати в окремій посудині моркву, сир, подрібнені горіхи, майонез.
Ківі почистити і порізати кружечками.
Покласти ківі на м'ясо, зверху викласти моркв’яно-сирну суміш.
Запікати у попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин, потім вогонь збільшити до 250 градусів і запікати щe 7-10 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячим мясом.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі