Курячі відбивні із карі
- Яйце 1 шт.
- Грудка куряча 900 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Карі
- Олія оливкова
- Сухарі панірувальні
Розбити у миску яйце, додати сіль, перець і вичавлений часник.
Збити всe міксером.
Курячі грудки розрізати уздовж на невеликі тонкі шматочки (товщина не менше 3 міліметрів і не більше 8 міліметрів), довжина шматочків м'яса приблизно 8-13 см.
Покласти м'ясо у миску із яйцем і приготувати панірувальні сухарі. Можна звичайні сухарі + карі, або сухарі зі спеціями + карі.
Злегка відбити філе, обваляти шматочки м'яса у панірувальних сухарях і покласти на сковорідку з олією, обсмажити по 1,5-2 хвилини із кожного боку (колір повинен бути золотистим).
Подавати із картопляним пюре, змащуючи кожен шматочок м'яса оливковим майонезом.
www.recepti.biz.uaкекси з сиром
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты греческой кухни с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты.
Готовим со вкусом: украинская выпечка рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter