Курячі відбивні
547
інгредієнти:
- М´ясо куряче 1 кг
- Часник 6 зуб.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Яйце куряче 3 шт.
- Сухарі панірувальні 1 пач.
- Олія рослинна
Відбити через плівку куряче м'ясо. Обсипати перцем і посолити. Розчавити часник і обмазати відбите м'ясо кашкою із часнику. Скласти у миску, прикрити плівкою або тарілкою і залишити настоятися від 30 хвилин до декількох годин. Потім вмочити відбивні у збите яйце, обваляти у сухарях і обсмажити на розігрітій олії.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.
Салат с жареными грибами и яйцамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Приготовления: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі