Курячі цукерки
- Тісто листкове
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Курагa 80 г
- Чорнослив 120 г
- Зелень
- Яйце 1 шт.
- Оцет яблучний 1 ст.л.
- Вино біле (мартіні) 150 мл
- Водa 150 мл
- Грудка куряча 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
- Кмин
На сковорідці обсмажити подрібнену цибулю у 2 ст. л. олії. Смажити, доки цибуля не набуде прозорість, додати оцет і випарити його.
Додати у сковорідку курагу, чорнослив, воду і вермут (мартіні або біле вино) і тушкувати, доки вся рідина не випарується, періодично помішуючи.
У кінці потрібно посолити і поперчити.
Курку розрізати ножем на 6 шматочків і гарно відбити кожен з обох сторін у пакеті.
Трохи поперчити і посолити.
У невеликій кількості олії обсмажити з двох сторін злегка відбиту курочку.
Лист листкового тіста розгорнути у тонкий пласт, на злегка присипаній борошном поверхні.
(Розміри листа повинні бути такими, щоб помістилися на ньому шматочки курочки і між ними залишилося трохи вільного місця).
Викласти на лист тіста шматочки курочки, на середину кожного шматочка покласти чорнослив, курагу і кілька гілочок зелені.
Розрізати тісто на 6 шматочків, краї кожного шматочка тіста треба трохи змочити водою.
Загорнути кожен шматочок курочки з начинкою у тісто і сформувати цукерки.
Форму для запікання застелити фольгою і злегка змастити олією. Викласти на неї цукерки швом донизу. Яйце злегка збити віночком і змастити верх кожної цукерки, потім посипати кмином. Готувати у розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 30, до готовності.
Із залишеної суміші кураги, цибулі та чорносливу приготувати соус. У курячий бульйон додати помідор без шкірки, нарізаний на 8 шматочків. Додати подрібнену зелень. Посолити, поперчити. Тушкувати під закритою кришкою хвилин 7.
На тарілку викласти курячі цукерки, трохи соусу, прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Очень вкусные закуски.
рецепты американской кухни с фото
Простой рецепт приготовления плова с мясом. Рецепт приготовления шашлыка и плова.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter