Курячі "торби"
- Шкіра куряча 300 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Яблуко 500 г
- Журавлина 2 ст.л.
Курячі шкірки розкласти, посолити, поперчити.
На середину викласти начинку (яблука нарізані великими шматочками, картопля із грибами), загорнути конвертиком, скріпити зубочисткою.
Зверху посолити, поперчити, покласти шматочок курячого жиру.
Поставити на 40 хвилин у духовку 200 градусів.
Прикрасити журавлиною.
Варіанти начинок.
Картоплю та цибулю натерти на дрібній тертці, сіль, перець (запікати 1 годину).
До попередньої додати смажених грибів.
Відварене пюре із зеленню, можна додати варене яйце або гриби.
Рис із грибами чи фаршем курячим, або смаженими овочами (цибуля, морква, перець болгарський), або із сухофруктами.
Курячий фарш із булочкою, можна із грибами.
Курячу печінку, серце посмажити, подрібнити у блендері, додати смажену цибулю і моркву.
До яблук додати чорнослив, родзинки, курагу.
Гречка зі смаженими грибами, або овочами.
Відварені макарони зі смаженими грибами та цибулею, або із сиром.
Кулинарные рецепты: рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Мультиварка Philips - как испечь пирог с тыквой.
Как приготовить вкусный шашлык: сальса рецепт с фото. Купить гербицид Сальса.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter