Курячі тефтелі із квасолею
- Філе куряче 400 г
- Хліб (білий) 30 г
- Квасоля (консервована, червона, біла ) 2 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметана 100 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Куряче філе разом із замоченим і віджатим шматочком білого хліба пропустити через м'ясорубку. У фарш додати сире яйце, сіль, перець і добре вимісити.
Моркву і цибулю почистити, цибулю нарізати четвертинками кілець, моркву натерти на крупній тертці. Спасерувати в олії.
Цибулю і моркву з'єднати з квасолею (без рідини), перемішати, трохи посолити, поперчити.
Із фаршу сформувати тюфтельки, обсмажити з усіх боків до золотистого кольору на рослинній олії.
Сметану змішати із томатною пастою, посолити, поперчити і ретельно перемішати.
У каструльку викласти овочі, потім тефтелі, залити соусом, акуратно перемішати, довести до кипіння і тушкувати на невеликому вогні 10 хвилин.
Можна подавати тефтелі із гарніром (з макаронами), а можна просто з квасолею із соусу.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.
Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой. Видео рецепты Юлии Высоцкой.
Салат мимоза сыр. Салат мимоза шпроты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter