Курячі субпродукти по-грузинськи
- Печінка куряча 300 г
- Серце куряче 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Хмелі-сунелі
- Паприка
- Приправа (Прованські трави)
- Томатна паста 1.5 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Бульйон 200 мл
- Перець
- Зелень 0.5 пуч.
- Олія рослинна 50 мл
- Сіль
Попередньо серце проварити 10 хвилин і надрізати уздовж, печінку облити окропом і злити воду.
На суміші олії та вершкового масла обсмажити субпродукти (до випаровування води), додати порізану цибулину, обсмажувати хвилин п'ять, покласти томатну пасту, перемішати і на невеликому вогні протушкувати ще 5 хвилин (помішувати).
Всипати борошно, перемішати і обсмажувати декілька хвилин.
Викласти вміст сковороди у каструлю, влити бульйон, перемішати і додати сіль, подрібнений часник, спеції, перемішати і тушкувати на слабкому вогні (постійно помішуючи, щоб не пригоріло) п'ять-сім хвилин.
Додати подрібнену зелень (петрушка, селера), перемішати і довести до готовності (ще хвилин п'ять).
Подавати із пюре та зеленню.
Рецепт шоколадного пудинга. Шоколадный пудинг.
Праздничные рецепты новогодние рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.
Мультиварка Philips - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты Выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter