Курячі стегна із цвітною капустою
- Стегно куряче 8 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 2.5 ст.л.
- Перець червоний (мелений)
- Олія рослинна
- Сіль
Цибулю очистити і нарізати півкільцями.
Капусту помити, розібрати на суцвіття.
Стегенця помити, обсушити, посолити і обсмажити у глибокій посудині у добре розігрітій олії.
Обсмажити на олії капусту.
Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку і нарізати часточками.
Викласти курку у тарілку, а на олії спасерувати цибулю і борошно, додати червоний мелений перець.
Потім розвести водою, покласти знову стегенця, протушкувати на слабкому вогні до напівготовності.
Далі покласти обсмажену капусту.
Потім помідори.
Накрити кришкою і відправити страву у розігріту духовку хвилин на 20.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: польская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.
ТутПраздничные подборки рецептов
Рецепты салат с консервированным лососемпошаговый с фото здесь
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. База рецептов. Кулинарные рецепты
Тутоладьи тыквенные
http://recepti.biz.ua Народная Польская кухня
recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter