Курячі стегенця з чорносливом у пивному соусі
- Стегно куряче 1 кг
- Цибуля ріпчаста
- Пиво 0.5 л
- Сметанa 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Чорнослив 150 г
Стегенця перерубати навпіл і зняти шкіру. Посолити, поперчити.
М'ясо обсмажити до рум'яної скоринки.
Додати нарізану півкільцями цибулю.
Підсмажити все до золотистого кольору.
Коли зарум'яниться цибуля, додати промитий чорнослив. Смажити ще хвилин 5-7.
Залити все пивом і тушкувати хвилин 15-20 під закритою кришкою, до готовності м'яса.
Додати сметану і потримати на повільному вогні ще 10 хвилин.
Готовим со вкусом: рецепты рождественской выпечки.
Рогалики рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - салати до нового року. Как приготовить летний салат.
Рецепты Приготовления: рецепт салата с каперсами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат - салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Салат с чипсами и Курицей http://recepti.biz.ua
Духовые шкафы: семга запеченная с картофелем в духовке.
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter