Курячі стегенця в апельсиновому соусі
- Стегно куряче 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Апельсин (цедра і сік) 1 шт.
- Соєвий соус 30 г
- Оцет (бальзамічний) 3 ч.л.
- Бульйон (курячий) 250 г
- Цукор 2 ч.л.
- Джем абрикосовий (консервовані абрикоси) 3 ст.л.
- Перець чилі
- Спеції
- Сіль
Стегенця помити і зрізати зайвий жир.
Суміш спецій: сіль, перець чорний, перець чилі, базилік, карі.
Змастити спеціями м'ясо із двох сторін і викласти у форму для запікання.
Гострий соус. Зрізати шкірку із апельсина і нарізати її соломкою.
Із м'якоті вичавити сік.
Апельсинову цедру занурити в окріп і кип'ятити 5 хвилин.
Приготувати курячий бульйон.
У ємність покласти спеції, перець чилі, трохи солі, бальзамічний оцет.
Додати трохи соєвого соусу.
Додати цукор і апельсиновий джем.
Влити сік апельсина і курячий бульйон.
Додати апельсинову цедру. Соус готовий.
Цибулю нарізати кільцями і покласти поверх м'яса.
Залити соусом.
Запікати у духовці близько 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Банкетный зал Подмосковные вечера - лучшие блюда для фуршета.
Салат вкуснятина видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты простых салатов: рецепты вкусных салатов.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепт греческого салатаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Блюда на любой вкус: праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.
Рецепты индийской кухниРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter