Курячі стегенця в апельсиново-сметанному соусі
- Стегно куряче 4 шт.
- Олія рослинна
- Сік апельсиновий 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон (курячий, із кубика) 0.5 скл.
- Спеції (сіль, білий перець)
- Крохмаль 1 ст.л.
- Апельсин 2 шт.
- Вода
- Естрагон (петрушка) 1 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Сметана 100 г
Стегенця посолити, поперчити і замаринувати у соці лимона та апельсина, залишити на 20 хв.
Стегенця обсмажити на олії до рум'яної скоринки, вийняти.
В олії спасерувати цибулю.
У вогнетривку форму викласти стегенця, зверху - цибулю і залити сумішшю: 1 скл. апельсинового соку, бульйон, спеції (сіль, білий перець).
Відправити у духовку, розігріту до 180°C, на 30 хвилин.
Приготувати соус і відварити картоплю на гарнір.
Для соусу вичавити із апельсина сік.
Додати крохмаль і трохи холодної води, ретельно розмішати.
Додати естрагон або петрушку.
Довести соус на маленькому вогні до кипіння і відставити.
Додати сметану і ще раз довести до кипіння, зняти з плити.
Подавати стегенця із соусом або із картопляним пюре.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты рождественской выпечки.
recepti.biz.uaПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Готовим со вкусом: салаты праздничные рецепты с фото.
Эксклюзивные торты на заказ: новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter