Курячі стегенця у власному соку
686
інгредієнти:
- Стегенце куряче
- Цибуля ріпчаста
- Масло вершкове
- Лавровий лист 2 шт.
- Спеції (перець чорний і запашний, сіль)
- Часник 5 зуб.
На дно чавунця або у будь-яку іншу посудину із товстим дном покласти маленький шматочок вершкового масла (1 чайна ложка), потім товстий шар нарізаної ріпчастої цибулі, 5-6 зубчиків часнику, 2 лаврових листки, по 5-6 горошин чорного і запашного перцю, потім викласти курячі стегенця, посолити. Закрити кришкою і на маленький вогонь. Готувати 45 хв. На гарнір картоплю, рис або макарони.
Салаты с апельсинами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі