Курячі стегенця у власному соку

ДРУГІ СТРАВИ
686 Курячі стегенця у власному соку
Фото - Курячі стегенця у власному соку
інгредієнти:
  • Стегенце куряче
  • Цибуля ріпчаста
  • Масло вершкове
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Спеції (перець чорний і запашний, сіль)
  • Часник 5 зуб.

На дно чавунця або у будь-яку іншу посудину із товстим дном покласти маленький шматочок вершкового масла (1 чайна ложка), потім товстий шар нарізаної ріпчастої цибулі, 5-6 зубчиків часнику, 2 лаврових листки, по 5-6 горошин чорного і запашного перцю, потім викласти курячі стегенця, посолити. Закрити кришкою і на маленький вогонь. Готувати 45 хв. На гарнір картоплю, рис або макарони.

Салаты с апельсинами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter