Курячі стегенця у винно-медовому соусі із каперсами
- Стегно куряче 2 шт.
- Цибуля шалот (ріпчаста) 1 шт.
- Мед 1 ч.л.
- Вино біле сухе 150 г
- Розмарин
- Каперси 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Добре розігріти сковороду.
Додати оливкову олію.
Стегенця посолити, поперчити і обсмажити із двох боків до утворення рум'яної скоринки.
Цибулю очистити і нарізати тонкими кільцями.
Додати до стегенець і тушкувати близько 5 хвилин.
Додати мед, вино, розмарин і тушкувати на невеликому вогні до готовності курки (близько 15-20 хвилин).
Додати каперси і, після закипання соусу, зняти з вогню.
Рецепты рождественской выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ЗдесьКалендарь постов. Рецепты постных блюд
Салаты. Сайт кулинарных рецептов: салаты рецепты с фото.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
Кулинарные рецепты - рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter