Курячі стегенця у пікантному соусі
864
інгредієнти:
- Стегно куряче 200 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Стегенця помити, видалити надлишки жиру, обсушити.
Викласти у глибоку миску, змішати всі інгредієнти для маринаду.
Маринувати протягом години.
Духовку розігріти до температури 180 градусів, викласти стегенця у сковорідку, полити маринадом, що залишився і запікати до рум'яної скоринки близько 30 хвилин.
Почистити картоплю і відварити. Приготувати пюре.
Приготувати салат.
Помідори, огірки, зелена цибуля, петрушка, кріп, приправити олією.
www.recepti.biz.ua мясные блюда салаты
Салаты рецепты: мясные салаты с грибами. Уход за руками и ногами дома.
Шашлык из куриного сердца. Рецепт шашлык из куриного сердца.
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі