Курячі стегенця у мармеладі
770
інгредієнти:
- Стегно куряче 8 шт.
- Мармелад (апельсиновий) 150 г
- Гірчиця 4 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
Замаринувати курячі стегенця у суміші приправ, додавши трохи рослинної олії, години на три.
Викласти стегенця на змащене олією деко і смажити у добре розігрітій духовці хвилин 30, перевернувши за цей час один раз.
Для соусу розтопити апельсиновий мармелад і додати гірчицю.
Соус подавати до стегенець у соуснику.
Осетинские пироги на заказ: салаты с буряком фото.
Американская кухня рецепты с фото пошаговоАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі