Курячі стегенця у грейпфрутовому маринаді
- Стегно куряче 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Грейпфрут (червоний) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля порей (стебло, біла частина) 2 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Бульйон (курячий, овочевий) 250 мл
- Мед (апельсиновий конфітюр) 2 ст.л.
Стегенця помити, обсушити паперовим рушником, натерти сіллю і перцем.
Очистити грейпфрути, вичавити із 2 шт. сік (можна використовувати готовий магазинний).
Залити соком курку - маринувати 2 години (можна і більше, але не менше).
Цибулю очистити, нарізати кубиками, моркву - натерти на крупну тертку. Цибулю порей вимити, очистити і нарізати кільцями. Розігріти у сковороді вершкове масло, спасерувати цибулю, потім додати моркву, цибулю порей, сіль, перець, долити маринад і бульйон. Усе тушкувати близько 5-10 хвилин.
У розігріту до 200 градусів духовку поставити стегенця (деко змастити жиром або соняшниковою олією) і запікати 30-40 хвилин.
Стегенця дістати з духовки, змастити медом або конфітюром і зарум’янити ще 5 хвилин.
Очистити залишений грейпфрут, м'якоть нарізати великими шматочками. Додати у тушковані овочі, швидко розігріти, перемішати і зняти з плити.
Подати стегенця під соусом з овочів, прикрасивши листочками зелені.
Рецепты салатов: салати та закуски. Очень вкусные закуски.
Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепт суп гуляш. Рецепт суп гуляш венгерский.
http://recepti.biz.uaОколо 2000 рецептов. Кулинарные рецепты
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты вкусных салатов.
Поилки для домашней птицы: перепела жареные.
Новогодние салаты рецепты с фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter