Курячі стегенця у духовці
- Гомілка куряча 6 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Сир твeрдий 200 г
- Вершки (жирні) 250 мл
- Локшина 200 г
- Вино біле 250 мл
- Сіль
- Перець
Гомілки обсмажити до золотистого кольору, помити і почистити овочі, нарізати кубиками.
До м'яса додати цибулю і моркву, обсмажити і загасити вином.
Через, приблизно, 15 хвилин додати баклажан, часник і перець, обсмажити добре.
Відварити локшину.
Перемішати готову локшину із м'ясом і половиною порції сиру і викласти у форму, залити вершками і посипати сиром. Поставити у духовку на 20 хв.
Куриная отбивная котлета. Куриные отбивные в духовке.
Соус из хрена со свеклойСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты салатов на любой вкус: рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - салат з рибою. Производство и продажа лодок РИБ.
Купити кульки оптомкульки
ТутКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Интересует метод Ларисы Ренар: психолог лариса ренар. Психологи. Записаться онлайн.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter