Курячі стегенця у червоному вині
- Стегно куряче 4 шт.
- Вино червоне 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Приправа (для птиці)
Стегенця помити, обсушити, прибрати надлишки жиру.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Моркву очистити, натерти на крупній тертці.
Цибулю злегка обсмажити, додати моркву і ще смажити хвилин 3-5.
У засмажку викласти стегенця, присипати приправою (якщо потрібно досолити).
Обсмажити із двох сторін хвилин 10-15.
Потім додати вино, дати закипіти і тушкувати на повільному вогні до готовності (у процесі перевернути курочку).
Салат с креветками и омлетом рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат из капусты брокколи с апельсином www.recepti.biz.ua
Рулет из куриной грудки с финиками тут
Рецепты вторых блюд из рыбы здесь
Туристические путевки: праздничные новогодние блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты пирогов и пирожков: кулинария пирог с капустой.
Кулинария рецепты праздничных блюд. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи. Пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter