Курячі стегенця тушковані у пиві з чорносливом
- Стегно куряче 4 шт.
- Чорнослив 10 шт.
- Печериці 7 шт.
- Цибуля шалот 5 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Гірчиця у зернах 0.5 ст.л.
- Цукор коричневий 1 ст.л.
- Пюре (томатне) 2 ст.л.
- Пиво світле 150 г
- Бульйон (курячий) 150 г
- Крупа кукурудзяна 2 ст.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Петрушка 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Зняти шкірку зі стегенець і укласти у каструлю із чорносливом та лавровим листом.
Почистити цибулю, якщо цибулини великі, розрізати навпіл. Помити печериці.
Цибулю обсмажити на оливковій олії 5 хвилин, додати гриби і смажити ще 5 хвилин.
До грибів і цибулі додати цукор, гірчицю, томатне пюре, пиво і курячий бульйон.
Соусом покрити курку і тушкувати 30-40 хвилин.
Окремо змішати кукурудзяне борошно із соком лимона та столовою ложкою холодної води і додати до курки.
Вимкнути вогонь і дати страві настоятися 10 хвилин.
Перед подачею вийняти лавровий лист і додати зелень петрушки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - торты без выпечки рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с фетой. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з свинячим язиком.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.ua салат мимоза рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter