Курячі стегенця, тушковані у пиві
2479
інгредієнти:
- Стегно куряче 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 8 шт.
- Родзинки світлі 0.5 скл.
- Пиво світле 330 мл
- Лист лавровий 3 шт.
- Перець (горошком) 3 шт.
- Гвоздика 2 шт.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Приправa
Стегна замаринувати (сіль, універсальна приправа, суміш перців).
Родзинки залити 330 г пива і додати столову ложку цукру. Родзинки і стегна маринувати 30 хвилин.
Очистити і нарізати цибулю кільцями. Укласти у форму для запікання, посипати приправою і злегка посолити, додати лаврове листя, перець і гвоздику.
Зверху укласти стегенця.
Залити пивом з родзинками. Поставити все у духовку і тушкувати близько 2 годин (пиво має випаруватися) при температурі 160 градусів. Першу годину не чіпати, а протягом другої стегна потрібно перевернути 2 рази.
Подавати з гречкою, пюре, рисом або із салатом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты из редьки. Купить редьку, цены.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі