Курячі стегенця, тушковані у пиві

ДРУГІ СТРАВИ
2445 Курячі стегенця, тушковані у пиві
Фото - Курячі стегенця, тушковані у пиві
інгредієнти:
  • Стегно куряче 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 8 шт.
  • Родзинки світлі 0.5 скл.
  • Пиво світле 330 мл
  • Лист лавровий 3 шт.
  • Перець (горошком) 3 шт.
  • Гвоздика 2 шт.
  • Цукор-пісок 1 ст.л.
  • Приправa

Курячі стегенця, тушковані в пиві інгредієнти

Стегна замаринувати (сіль, універсальна приправа, суміш перців).

Курячі стегенця, тушковані в пиві Родзинки залити 330 г пива і додати столову ложку цукру. Родзинки і стегна маринувати 30 хвилин.

фото Курячі стегенця, тушковані в пиві Очистити і нарізати цибулю кільцями. Укласти у форму для запікання, посипати приправою і злегка посолити, додати лаврове листя, перець і гвоздику.

Курячі стегенця, тушковані в пиві Стегно куряче Зверху укласти стегенця.

Курячі стегенця, тушковані в пиві Цибуля ріпчаста Залити пивом з родзинками. Поставити все у духовку і тушкувати близько 2 годин (пиво має випаруватися) при температурі 160 градусів. Першу годину не чіпати, а протягом другої стегна потрібно перевернути 2 рази.

Курячі стегенця, тушковані в пиві Ізюм Подавати з гречкою, пюре, рисом або із салатом.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты из редьки. Купить редьку, цены.