Курячі стегенця під томатним соусом із запеченими часточками часнику
- Стегно куряче
- Томатна паста 3 ст.л.
- Часник 18 зуб.
- Спеції
У миску покласти томатну пасту, додати сіль, перець (чорний, червоний) мелений, спеції сухі. Якщо томатна паста дуже густа, можна додати чайну ложечку оцту.
Приготовленим соусом полити стегенця. Залишити маринуватися на 30-40 хвилин.
Очистити 3 головки часнику. Зубчики розрізати не треба, вони повинні бути цілими. Обкачати їх частково у соусі.
Викласти стегенця у посудину (сковороду) для запікання. Розкласти навколо стегенець часник.
Накрити сковороду фольгою і відправити у духовку на 30-40 хв.
Потім зняти фольгу, переключити на режим гриль і залишити у духовці до утворення рум'яної скоринки.
Викласти готову курочку на порційні тарілки разом із часточками часнику.
Можна на гарнір подати запечену молоду картоплю.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з серцем. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
www.recepti.biz.ua диетическое питание рецепты холецистит
www.recepti.biz.ua рецепт торта медовика
Рецепт праздничных блюд из мяса с фотоФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter