Курячі стегенця із «веселеньким» рисом
- Стегно куряче 3 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Рис китайський 400 г
- Куркума 1 ч.л.
- Сіль 1.5 ч.л.
Стегенця злегка посолити і обсмажити на 1 ложці олії 10 хвилин із одного боку і 7 хвилин з іншого на середньому вогні, щоб утворилася рум'яна скоринка.
Овочі нарізати довгими скибочками, моркву, цибулю - півкільцями, соломкою - перець і часник - кружечками.
Овочі обсмажити у каструлі із 3 ложками олії 10 хвилин, періодично помішуючи. Потім в овочі насипати куркуму, смажити ще 1-2 хвилини помішуючи.
Висипати рис, промитий і підсушений, обсмажити, помішуючи 1-2 хвилини.
Посолити, залити водою (на 400 грам рису 650 грам води).
Зверху викласти обсмажені курячі стегенця, накрити кришкою і варити на середньому вогні 12 хвилин. Вимкнути і залишити ще на 8-10 хвилин «доходити» під кришкою.
Рецепт Киевского торта. Рецепт торта Киевский.
www.recepti.biz.ua помидоры авокадо салат рецепт
Кулинарные рецепты от Tramontina - пляцки рецепти фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter