Курячі стегенця із тістом
- Стегно куряче 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1.5 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції (для курки)
- Сіль
Замаринувати курячі стегенця у суміші із приправ.
Ріпчасту цибулю порізати кільцями і обсмажити на олії до рум'яного кольору, посолити і поперчити.
Приготувати тісто, як на пельмені.
У просіяне борошно вилити збите яйце із підсоленою водою (приблизно 0,25 склянки), все змішати.
Потім тісто тонко розкачати, вирізати склянкою кружечки, покласти цибулю і защипати.
На деко, змащене олією, укласти підготовлені стегенця, а між ними шматочки тіста.
Запекти у духовці до готовності курки, поливаючи соком, що виділиться, і стегенця, і тісто.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
Французская кухня рецепты видеоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Салат гурман рецепт фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарный сайт хорошая кухня иринаПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter