Курячі стегенця із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
797 Курячі стегенця із рисом
Фото - Курячі стегенця із рисом
інгредієнти:
  • Рис 200 г
  • Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
  • Стегно куряче 4 шт.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень

Цибулю і часник порубати.

Стегенця промити, обсмажити в рослинній олії разом із часником і цибулею.

Приготувати бульйон із 600 мл води і кубика.

Рис промити, засипати у сковорідку до стегенець і залити бульйоном, посипати дрібно нарубаною зеленню, посолити, поперчити. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15 хвилин. Потім ще 10 хвилин дати рису набрякнути.

На тарілку покласти рис, а зверху стегно. Можна прикрасити помідорами і зеленню.

Салат из минтая с брокколи и тофу тут

http://recepti.biz.ua Рыбный салат палыч

Главные пасхальные рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с фото. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter