Курячі стегенця із рисом
797
інгредієнти:
- Рис 200 г
- Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
- Стегно куряче 4 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Цибулю і часник порубати.
Стегенця промити, обсмажити в рослинній олії разом із часником і цибулею.
Приготувати бульйон із 600 мл води і кубика.
Рис промити, засипати у сковорідку до стегенець і залити бульйоном, посипати дрібно нарубаною зеленню, посолити, поперчити. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15 хвилин. Потім ще 10 хвилин дати рису набрякнути.
На тарілку покласти рис, а зверху стегно. Можна прикрасити помідорами і зеленню.
Салат из минтая с брокколи и тофу тут
http://recepti.biz.ua Рыбный салат палыч
Главные пасхальные рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі