Курячі стегенця із пікантним соусом
- Стегно куряче 6 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Мармелад (апельсиновий) 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Сир твердий 50 г
- Яйце 1 шт.
- Перець чорний
- Кмин
- Цукор
- Імбир
- Гірчиця
- Сік лимонний
- Куркума
Приготувати суміш для стегенець (перець чорний, кмин, цукор, імбир, гірчиця).
Обмазати добре, залишити хвилин на 30.
Обмазати форму олією, викласти стегенця, покласти у духовку приблизно на 30 хвилин, перевернути один раз.
Соус: у мармелад (апельсиновий) налити воду (півчашки), варити до розчинення. Охолодити, додати лимонний сік і гірчицю. Процідити.
У киплячу воду покласти трісочку куркуми, сіль, олію, засипати рис. Відварити до готовності. Процідити.
На формочки натерти голландський сир.
У проціджений рис додати 1 сире яйце.
Перемішати і викласти у форми на сир. Поставити у духовку хвилин на 15-20.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата з язиком. Как приготовить летний салат.
ЗдесьВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
ТутМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
http://recepti.biz.ua рецепт заварного крема для торта напалеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter