Курячі стегенця із патисонами
676
інгредієнти:
- Стегно куряче
- Патисон
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний
Із патисона видалити серцевину і порізати шматочками.
Курячі стегна посолити, поперчити, залити майонезом (залишити маринуватися на 30 хвилин).
Усе з'єднати і відправити у розігріту духовку 220-240°С.
Готувати до утворення рум'яної скоринки.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки.
Рецепт кофе гляссеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты Рождество http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Яблочный штрудель рецептыяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі