Курячі стегенця із овочами і чорносливом
- Стегно куряче 8 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець (червоний) 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Вино біле 0.5 скл.
Стегенця укласти на деко, змащене олією, додати порізану цибулю, помідори, перець, чорнослив, полити вином, накрити фольгою і запікати 30 хв при 180°С. Потім прибрати фольгу і залишити у духовці на 10 хв при 200°С, щоб зарум'янилися.
Подавати із чорносливом і запеченими овочами.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Кулинария торт без выпечки http://recepti.biz.ua
Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Варенье из арбуза.
Рецепт имбирных пряников с фото - рецепт домашнего печенья на смальце.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты вкусные рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Польская кухня рецепты с фото выпечкаТексты статей об изучении Польского языка
Сайт элеатронной кулинарной книгиКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter