Курячі стегенця із картоплею, запечені у "конвертиках"
- Стегно куряче 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Оцет виноградний 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Приправа (для курки)
Стегенця поділити навпіл, видалити зайвий жир, шкіру не зрізати.
У миску вичавити часник, додати сіль, оливкову олію, гірчицю, оцет, приправу, добре перемішати.
Змастити отриманим маринадом стегенця та добре полити зверху, залишити на 30 хвилин і більше маринуватися.
Картоплю порізати тонкими кружечками, трохи збризнути оливковою олією і посолити, перемішати.
На квадратний аркуш пергаменту покласти шар картоплі, зверху м'ясо, полити маринадом у якому воно маринувалося.
Згорнути папір так, щоб краї зайшли один за одного, а кінці добре скрутити, отримається "конвертик".
Духовку розігріти до 200 градусів, конвертики перекласти на деко, поставити у духовку, готувати хвилин 45-50, у готових стегенець при проколюванні ножем сік йде прозорий.
За 15 хвилин до готовності можна відкрити папір.
Рецепты рождественской выпечкиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Салаты с семечками подсолнуха рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов мимоза. Салат мимоза со свеклой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter