Курячі стегенця із картоплею, запечені у "конвертиках"

ДРУГІ СТРАВИ
582 Курячі стегенця із картоплею, запечені у "конвертиках"
Фото - Курячі стегенця із картоплею, запечені у
інгредієнти:
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Оцет виноградний 1 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Приправа (для курки)

Курячі стегенця з картоплею, запечені в Стегенця поділити навпіл, видалити зайвий жир, шкіру не зрізати.

У миску вичавити часник, додати сіль, оливкову олію, гірчицю, оцет, приправу, добре перемішати.

Змастити отриманим маринадом стегенця та добре полити зверху, залишити на 30 хвилин і більше маринуватися.

Курячі стегенця з картоплею, запечені в Картоплю порізати тонкими кружечками, трохи збризнути оливковою олією і посолити, перемішати.

фото Курячі стегенця з картоплею, запечені в На квадратний аркуш пергаменту покласти шар картоплі, зверху м'ясо, полити маринадом у якому воно маринувалося.

Курячі стегенця з картоплею, запечені в Згорнути папір так, щоб краї зайшли один за одного, а кінці добре скрутити, отримається "конвертик".

Духовку розігріти до 200 градусів, конвертики перекласти на деко, поставити у духовку, готувати хвилин 45-50, у готових стегенець при проколюванні ножем сік йде прозорий.

За 15 хвилин до готовності можна відкрити папір. 

 

Рецепты рождественской выпечкиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Салаты с семечками подсолнуха рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты салатов мимоза. Салат мимоза со свеклой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter