Курячі стегенця із картоплею та ананасами у рукаві
- Стегенця курячі 6 шт.
- Картопля 1.5 кг
- Ананас (консервований, кубиками) 0.5 бан.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Майонез 250 г
- Приправа для курки
- Сіль
Курячі стегенця розрубати на 2 частини, замаринувати. Для цього зробити соус із соєвого соусу, майонезу та приправи для курки. Все ретельно змішати, полити стегенця і залишити на 1,5 години. Очистити картоплю і нарізати на брусочки, але не маленькі. Замариновану курочку помістити у рукав для запікання, додати картоплю та ананаси. Попередньо з ананасів злити сироп і дати обсохнути. Посолити і трохи потрусити рукав, щоб все перемішалося, поставити у попередньо нагріту духовку на 50 хвилин. Потім дістати і розрізати рукав, поставити страву знову у духовку хвилин на 15. Можна посипати сиром.
www.recepti.biz.uaНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Салаты праздничные рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter