Курячі стегенця із болгарським перцем
- Стегно куряче 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Овочі
- Цибуля 1 шт.
- Паста томатна 1 бан.
- Сіль
- Перець
- Гірчиця
Приготувати стегенця: натерти сіллю, перцем, гірчицею або будь-якими спеціями.
Обсмажити стегенця на олії до утворення золотистої скоринки і викласти зі сковороди.
Овочі нарізати соломкою і покласти у сковороду, в інший жир і тушкувати 3-5 хвилин. Трохи посолити.
До овочів додати томатну пасту. Якщо овочі не дали достатньо соку, додати води.
Замість томатної пасти можна використати 3-4 перемелених у блендері помідори, у суміші зі щіпкою червоного перцю і подрібненого часнику.
Обсмажені курячі стегенця покласти у сковороду до томатно-овочевої підливи і тушкувати на невеликому вогні до готовності.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты первые блюдаКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот. Около 2000 рецептов
Рецепт столичного кекса recepti.biz.ua
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Тайская кухня рецепты салатовКафе-ресторан тайской кухни. Интернет-магазин тайской косметики
Торт медовик трех дневный www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter