Курячі стегенця фаршировані
- Стегно куряче
- Зелень
- Горіхи волоські 100 г
- Приправа 1 ст.л.
- Сіль (морська)
- Бульйон (міцний) 300 мл
- Цибуля порей (біла частина)
- Горіх мускатний
- Перець духмяний (горошком) 4 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сир твердий
- Аджика 1 л
- Олія оливкова 1 ст.л.
Розморозити стегенця при кімнатній температурі.
Приготувати начинку: дрібно нарізати зелень, подрібнити горішки (попередньо підсмаживши), ретельно перемішати, додати приправу, трохи посолити, додати ложку оливкової олії, тертий сир і ще раз перемішати.
Нашпигувати стегенця досить щільно.
Зверху обмазати аджикою і залишити на годину полежати.
У гарячу духовку (200°С) поставити смажитися хвилин на 15.
У каструльку налити бульйон, додати різаний порей, запашний перець, мускатний горіх, лавровий лист. Дати закипіти і укласти стегенця. Тушкувати на малому вогні хвилин 20.
При подачі трохи прикрасити і подати гарячим.
Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Рецепты из мяса на любой вкус.
Про Пост,внизу есть ссылка на рецептыРецепты на любой вкус и день. Статья о Великом посте
Мультиварка Philips: французские десерты рецепты.
Пироговая лавка. Доставка пирогов: пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
Салат оливье рецепт язык тут
Готовим со вкусом - рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter