Курячі стегенця фаршировані
- Стегно куряче (без кістки) 8 шт.
- Сир твердий
- Майонез
- Печериці
- Цибуля ріпчаста
Свіжі печериці нарізати дрібно, обсмажити разом із цибулею майже до готовності. Це буде перша начинка.
Натерти сир на крупній тeртці і також змішати із невеликою кількістю смаженої цибулі. Це друга начинка.
Курячі стегенця без кісток нафарширувати: одні - грибами, інші - сиром. Якщо шкірка порвалася, то можна обв'язати звичайною ниткою. Викласти у форму для запікання, зверху - трохи майонезу (на кожне стегенце) і поставити у розігріту духовку. Хвилин за 15-20 до готовності посипати сиром для утворення скоринки. Можна подавати разом із пюре.
Стиль Рококо - украинская кухня доставка.
Сеть магазинов Да: салат из моря продуктов.
Кулинарные рецепты Рождества. Католическое Рождество рецепты.
Рецепты салат с морепродуктамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Маскарпоне в домашних условиях рецепт видеомаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter