Курячі шніцелі у пікантному соусі
- Грудка куряча
- Бекон
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Базилік 2 ст.л.
- Соус (томатний) 450 мл
- Вино біле (шампанське) 50 мл
- Вершки 1 скл.
- Сир твердий 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Спеції (сіль і мелений перець)
Курячі грудки промити і обсушити паперовим рушником. Розрізати уздовж навпіл і злегка відбити. Відбивати будь-яке м'ясо зручно, уклавши його між двома листами харчової плівки. Нарізати цибулю.
Натерти сіллю, перцем і лимонним соком.
Обваляти у борошні й обсмажити на оливковій олії з обоx сторін до золотистого кольору.
Жароміцну форму змастити олією і викласти у неї шніцелі.
Бекон обсмажити і викласти поверх шніцелів (по смужці бекону на кожен).
У жирі, що залишився від бекону, обсмажити дрібно порізану цибулю.
Додати томатний соус і вино. Проварити.
Цією сумішшю залити шніцелі. Посипати базиліком, прикрити фольгою і поставити в розігріту до 180°С духовку, приблизно, на 25 хвилин.
Вершки змішати з натертим сиром.
Залити шніцелі.
Запекти в духовці протягом 5-7 хвилин.
Подавати кожному до гарніру (рис, картопля).
Рецепт пончиков творожныхРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты из печени - печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Рецепты первых блюд с фото простые и вкусныеКулинарные рецепты
Рецепты пляцков с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты с грибами. Как приготовить летний салат.
Печенье барни в домашних условиях рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Любишь сладости? Помни о фигуре - тортики фото. Торт с фотографией.
Рецепт торт наполеонРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter