Курячі шніцелі у картопляній скоринці
- Філе куряче 500 г
- Картопля 2 шт.
- Зелень петрушки
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Сіль, чорний перець
- Яйце 1 шт.
- Борошно
Нарізати куряче філе на шніцелі, відбити у поліетиленовому пакеті.
Шніцелі посолити, поперчити і обмазати із двох сторін сумішшю зі сметани та гірчиці. Дати просочитися протягом 5-10 хвилин.
Очищену картоплю натерти на крупній тертці, з'єднати із січеною зеленню.
Шніцелі вмочити у збите яйце, потім у борошно, потім знову у яйце і у картоплю із зеленню.
Обсмажити із двох боків на вершковому маслі на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Поможем выйти замуж в Германию - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Готовим со вкусом.
рецепти холодних закусок з фото
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Книга родителям: Воспитание детей - рецепты пудингов для детей. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торта медовик или баня. Рецепт торты медовик.
recepti.biz.uaсалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter